Audition
Musicalen Nisserne i Julerød
Mastodonterne søger børn til musicalen ’Nisserne i Julerød’


Til julens hyggelige familieforestilling: ’Nisserne i Julerød’ søger Mastodonterne tre piger og en dreng mellem 8 og 14 år.

Prøveforløbet begynder i september og slutter i december, og bliver som udgangspunkt hver onsdag fra 19.00 – 22.00 i Mastodonternes øvelokaler på Milnersvej i Hillerød.
Forestillingen fremføres i FrederiksborgCentret, Hillerød fra d. 27. november – 6. december.

Første auditionrunde består af en video som sendes digtialt (pg.a. COVID-19). Herefter vil der være call-backs d. 15/8 2020.

Sådan forløber audition:
Til første runde audition vil vi bede dig om at sende en video af dig selv, hvor du synger ’Lille Luts Julesang’ samt fremfører en monolog. Du skal fremføre denne sang og tekst, uanset hvilken af de fire børneroller du søger. Du finder monologen, sang og noder her på siden. Du må meget gerne synge til instrumentalversionen af sangen, som du også kan downloade her på siden.

Sådan uploader du dine videoer:
Når du trykker ’Tilmeld’ længere nede på denne side, bliver du taget over til en ny side, hvor du kan udfylde information om dig selv, din erfaring mm. Herefter får du en e-mail (husk at kigge i uønsket mappen, hvis den ikke dukker op) med et link til en Dropbox-mappe, hvor du gerne må uploade din sang og monolog i.
Dine videoer må gerne navngives på følgende måde:

Navn_efternavn_Sang
Navn_efternavn_Monolog

Vi skal senest have din tilmeld søndag d. 2. august.
Hvis vi gerne vil se mere fra dig, inviterer vi dig til call-back d. lørdag 15. august.Børneroller:
Lille Lut: Forestillingens hovedrolle. Hun er nysgerrig og fræk på en nuttet måde. Hun er meget retfærdighedssøgende og kan være en anelse ængstelig.

Linda: Nissebarn og er meget fremme i skoene. En vovehals. Klumpetuds datter.

Julius: Nissebarn og ikke særlig modig, som godt kan bukke under for gruppepres nogle gange. Gammelgrøds søn.

Julie: Nissebarn, som synger meget smukt. Møllernissens datter.


Forestillingens handling:

I den hyggelige nisseby Julerød, har nisserne travlt med at gøre klar til jul og komme i god julestemning - bortset fra den sure nisse Hr. Knåt, som bare gerne vil være for sig slv. Den søde nissepige Lille Lut, sætter sig for at finde ud af, hvorfor Hr. Knåt altid er så vred og sur, og prøver at gøre ham glad igen inden juleaften. Nisserne i Julerød hjælper hende, men har samtidig travlt med selv at gøre klar til jul uden at blive fanget af de glubske trolde, som hele tiden prøver på at fange og æde nisserne.
For at tilmelde dig audition, skal du udfylde et tilmeldingsskema:
TILMELD HER


Filer

Auditiontekst til videoprøve.pdf
Lille Luts Julesang.mp3
Lille Luts Julesang singback.mp3
Lille Luts julesang Noder.pdf


Vi glæder os til at se dig!
Mastodonterne