Musicalen om trædukken Pinocchio er bygget på bogen ”Eventyret om Pinocchio” af Carlo Collodi.

Audition:Alle roller er åbne for audition

Vi søger ca. 60 medvirkende i alt – mænd og kvinder fra 15-100 år.
Læs mere om de enkelte roller nederst på siden.

AUDITION:

1.audition-runde er en sangaudition, hvor man bedes forberede en valgfri sang.
Husk at medbringe noder til pianist eller track, som kan afspilles via bluetooth.

Vi afholder audition i København og i Hillerød:
Torsdag d. 13. januar kl. 16-21, Huset KBH, Rådhusstræde 13, 1466 Kbh. K.
Fredag d. 14. januar kl. 16-21, Huset KBH, Rådhusstræde 13, 1466 Kbh. K.
Lørdag d. 15. januar kl. 10-16, Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød
Søndag d. 16. januar kl. 12-16, Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød

(man får tildelt tid ved tilmelding)

2.audition-runde afvikler vi som en workshop, hvor vi har fokus på både sang, teater og dans. Workshoppen finder sted lørdag d. 22. januar kl. 10-17 (man deltager hele dagen) og for solister også søndag d. 23. januar kl. 10-18 (man får tildelt tidspunkt). Nærmere info følger.

ØVEFORLØB:

Prøver afholder vi på Mastodonternes adresse i Hillerød fra februar 2022, hver tirsdag (for solister) og hver onsdag (for alle) i tidsrummet kl. 19-22. Prøverne intensiveres op til premieren.
Derudover er der øveweekender 5.-6. marts, 30. april-1. maj, 11.-12. juni og 6.-7. august.

FORESTILLINGER:

Forestillingen spiller i Royal Stage, Hillerød 9. - 18. september 2022 og i Cirkusrevyens telt på Bakken 14. - 23. oktober (efterårsferien.)

TILMELDING TIL AUDITION:
For at tilmelde dig audition, skal du udfylde tilmeldingsskemaet via link nederst på siden.


LÆS OM FORESTILLINGENS ROLLER:

Pinocchio

Pinocchio er forestillingens hovedrolle – og titelrolle. Her kræves en rutineret skuespiller, da rollen er altdominerende og på scenen næsten hele tiden.
Vi søger en person som både kan danse, synge og spille rigtigt godt teater.

Vi kan både se en dreng eller pige spille rollen i alderen 15-25 år.


Gepetto

En ældre herre som brændende ønsker sig en søn. Når miraklet sker, får han sit hyr med at opdrage sin søn til at blive en rigtig dreng. Gepetto er for det meste et roligt gemyt, men kan i ekstreme situationer miste besindelsen. Dog er han godheden selv og vil helst gøre det rigtige. Han er måske en anelse naiv, men har et hjerte af guld.

Rollen er en herre i alderen 50+


Ræven

En rigtig gavtyv. Faktisk en af skurkene i stykket. Han er hverken modig eller dygtig, men lever sit liv ved at tage den lette vej og springe over hvor gærdet er lavest. Han snyder og svindler alle han kommer i nærheden af, og tænker kun på sig selv. Det er dog kun smårapserier han kaster sig over og er egentlig ikke særlig farlig. Han er god til at snakke og holder meget af at gøre sig bedre på andres bekostning.

Rollen er en herre i alderen 30-45 år.


Katten

Rævens sidekick og en rigtig medløber. Nogle ville sige at Katten er lidt dum, men det er den faktisk ikke. Den er bare en af de personer som har det bedst med at lade andre bestemme. Så har man ikke ansvaret. Det er måske ikke de smarteste ting der kommer ud af Kattens mund, men den har sine lyse øjeblikke – engang imellem.

Rollen er en herre i alderen 25-40 år, men igen… kan også sagtens spilles af en kvinde.

Den blå fe

En rigtig ønskefe som man kender fra eventyrerne. Hun er lidt sazzy, men ved hvad der kræves af en fe. Når hun hører et ønske som kommer fra hjertet kan man regne med hende. Hun kan være en anelse ironisk, men tager sit arbejde meget seriøst. Hun kommer frem når der er allermest brug for hende og er altid klar til at give et godt råd med på vejen. Hun har fire små fe-piger som til tider giver hende nok at se til.

Rollen er en kvinde i alderen 25-40 år. Og nej – her kan det ikke være en herre… for sangens skyld.


Mangiafoco

Er teaterdirketør for byens marionetteater. En meget pengegrisk person, som ikke har mange følelser overfor andre mennesker. Mangiafoco har haft sin storhedstid engang, men tiderne har været hårde og det har ikke gjort teaterdirektøren i bedre humør.

Rollen er en person i alderen 30-50 år


Molestrato

Er kusk og børnelokker. Nok stykkets værste personlighed. Gennemsyret ond og får Ræven og Katten til at ligne nogle pigespejdere. Han lokker børn til pjækkeland så de aldrig kommer til at se deres far og mor igen. Han ejer ikke sympatifølelse og bruger gerne pisken på både dyr og børn.

Der er faktisk intet pænt at skrive om Molestrato.

Rollen er en person i alderen 30-60 år


Mario – Dario – Luigi – Bernardo – Julia – Gloria – Carmen og Roberto

Er større roller blandt de unge, som Pinocchio går i skole med og som senere kommer til Pjækkeland. Der er solosang, dans og replikker.

Rollerne er til personer i alderen 15-25 år


Pantalone – Harlekin – Columbine – Pjerrot – Zanni – Kaptajnen – Doktoren – Brighella

Er større roller i Mangiafoco´s dukketeater. Her er også solosang, dans og replikker.

Rollerne er til personer i alderen 20-60 år


Og så er der et hav mellemstore roller. Havfruerne Omo og Valo, Signora Violetta, Mester Giligia, betjenten Prigione, Skolelærerinden samt mange mange flere mindre roller. Nogle med solosang andre med replikker. Alle aldre.

Ensemble

Som i alle Mastodonternes forestillinger kommer ensemblet altid på arbejde. Der er faktisk ikke nogen kedelige roller i musicalen Pinocchio. Alle har deres særpræg, deres figur, deres personlighed. Og en masse korarbejde. Alle aldre.


For at tilmelde dig audition, skal du udfylde et tilmeldingsskema:
TILMELD HER


Vi glæder os til at se dig!
Mastodonterne